OSLO

Besøk oss her:

CJ Hambros plass 5 (3. etg)

Tlf: 99 79 88 88

LILLESTRØM

Besøk oss her:

Storgata 14 (4. etg)

Tlf: 48 27 54 44

 

© 2020 by Privatpsykologene

Personvernerklæring

VÅRE PSYKOLOGER.

Alle våre psykologer har utdanning og autorisasjon fra Norge, og er medlemmer av Norsk Psykologforening. Vi har variert klinisk erfaring fra arbeid med barn, ungdom og voksne innenfor et bredt spekter av psykiske plager og lidelser.

 

Vi er opptatt av hver klients unike behov, og ønsker i samarbeid med deg å finne frem til den behandlingsformen som passer deg best.  Vi legger vekt på at samtalene foregår innenfor en trygg ramme, der du blir møtt med åpenhet, respekt og profesjonalitet.

 

I tillegg til klinisk virksomhet tilbyr vi kurs, grupper og undervisning. 

AVDELING OSLO

Christer Lunde Gjerstad

Psykolog

Christer er utdannet ved Universitetet i Bergen, og jobber til daglig ved Institutt for militærpsykiatri og stressmestring i Forsvaret. Han skriver for tiden en doktorgrad om veteraners psykiske helse. Angst, depresjon, søvnvansker, stresslidelser, kriser og traumer (PTSD) er eksempler på problemstillinger han har særlig erfaring med.

Anders Kildal-Mathisen

Psykolog

Anders er utdannet ved Universitetet i Bergen, og jobber til daglig ved Institutt for militærpsykiatri og stressmestring i Forsvaret. Han har arbeidet mye med problemstillinger som rus- og avhengighetsproblematikk, identitetsvansker, eksistensielle utfordringer, traumer, angst og depresjon.

Ole Magnus Vik

Psykolog

Ole er utdannet ved Universitetet i Bergen, og jobber til daglig som privatpraktiserende psykolog, kurs- og foredragsholder. Han har også videreutdanning innen filosofi. Ole har betydelig erfaring fra arbeid med livskriser (samlivsbrudd, tap av arbeid, sorgreaksjoner), eksistensielle problemer, psykosomatiske plager, spiseforstyrrelser, angst, depresjon og utbrenthet.

Ellen Bull Killengreen
Psykolog

Ellen er utdannet ved Universitetet i Oslo, og jobber til daglig ved Uteseksjonen i Oslo. Hennes erfaring omfatter blant annet behandling av rus- og avhengighetsproblematikk, vold i nære relasjoner, traumer, selvbilde- og identitetsvansker, depresjon og angst. Hun har i tillegg erfaring fra kreative fag og arbeid med barn og unge.

Frida Herland Eide

Psykologstudent

Frida er sisteårs psykologstudent ved Aarhus Universitet. Som ledd i sin psykologutdannelse gjennomfører hun eksternpraksis hos oss. Frida har allerede betydelig klinisk erfaring, og mottar i tillegg kontinuerlig veiledning fra en av våre erfarne psykologer. Hun tilbyr samtaler til redusert pris, f.eks. til studenter med stressplager eller prestasjonsangst.

AVDELING LILLESTRØM

Nils Arne Kværnhaug

Psykologspesialist

Nils Arne er utdannet ved Universitetet i Bergen, og jobber til daglig som teamleder ved en allmennpsykiatrisk poliklinikk for voksne. Han har tidligere arbeidet som kommunepsykolog i Sørum kommune. Nils Arne har omfattende erfaring fra arbeid med angst, depresjon, rusproblematikk, traumer, smertetilstander og stresslidelser. Han har i tillegg erfaring som foredragsholder, og kan ved forespørsel tilby foredrag om ulike psykologiske tema.

 

Thea Hasle Randmæl

Psykologspesialist

Thea er utdannet ved Universitetet i Bergen, og jobber til daglig som privatpraktiserende psykologspesialist. Thea har erfaring med et bredt spekter av psykiske vansker og har arbeidet særlig mye med problemstillinger som depresjon, angst, traumer (PTSD) og livskriser.