top of page

VÅRE PSYKOLOGER.

Alle våre psykologer har autorisasjon fra Norge og er medlemmer av Norsk Psykologforening. Vi har variert klinisk erfaring fra arbeid med barn, ungdom og voksne innenfor et bredt spekter av psykiske plager og lidelser.

 

Vi er opptatt av hver klients unike behov, og ønsker i samarbeid med deg å finne frem til den behandlingsformen som passer deg best.  Vi legger vekt på at samtalene foregår innenfor en trygg ramme, der du blir møtt med åpenhet, respekt og profesjonalitet.

 

I tillegg til klinisk virksomhet tilbyr vi kurs, grupper og undervisning. 

AVDELING OSLO

IMG_6182.jpg

Christer Lunde Gjerstad
Psykolog

Christer er utdannet ved Universitetet i Bergen, og jobber til daglig ved Institutt for militærpsykiatri og stressmestring i Forsvaret. Han skriver for tiden en doktorgrad om veteraners psykiske helse. Angst, depresjon, søvnvansker, stresslidelser, kriser og traumer (PTSD) er eksempler på problemstillinger han har særlig erfaring med.

IMG_6161.jpg

Anders Stein Mathisen
Psykologspesialist

Anders er utdannet ved Universitetet i Bergen, og jobber til daglig ved Institutt for militærpsykiatri og stressmestring i Forsvaret. Han har arbeidet mye med problemstillinger som rus- og avhengighetsproblematikk, identitetsvansker, eksistensielle utfordringer, traumer, angst og depresjon.

Ole_Vik_8902_farge.jpg

Ole Magnus Vik

Psykolog og filosof

Ole er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen og utdannet filosof fra NTNU. Han jobber til daglig som privatpraktiserende psykolog. Han har også en femårig videreutdanning i psykodynamisk terapi fra Institutt for psykoterapi. Ole har betydelig erfaring fra arbeid med livskriser (samlivsbrudd, tap av arbeid, sorgreaksjoner), eksistensielle problemer, psykosomatiske plager, spiseforstyrrelser, angst, depresjon og utbrenthet.

AVDELING LILLESTRØM

Psykolog_Nils_Arne_Kværnhaug.jpg

Nils Arne Kværnhaug
Psykologspesialist

Nils Arne er utdannet ved Universitetet i Bergen, og jobber til daglig som teamleder ved en allmennpsykiatrisk poliklinikk for voksne. Han har tidligere arbeidet som kommunepsykolog i Sørum kommune. Nils Arne har omfattende erfaring fra arbeid med angst, depresjon, rusproblematikk, traumer, smertetilstander og stresslidelser. Han har i tillegg erfaring som foredragsholder, og kan ved forespørsel tilby foredrag om ulike psykologiske tema.

 

Profesjonelt bilde Liv_LE_auto_x2_edited.jpg

Liv Tagestad
Psykolog

Liv er utdannet ved Aalborg Universitet. Hun har lang erfaring med arbeidsrelaterte psykiske utfordringer som behandler i HSØ-tiltakene Raskere Tilbake og Arbeidsrettet behandling. Hun har også jobbet med rusrehabilitering innen spesialisthelsetjenesten. Liv er spesielt erfaren når det gjelder behandling av angst, depresjon, og traumer, samt relasjonelle og arbeidsrelaterte utfordringer. Hun tar utgangspunkt i kognitiv atferdsterapi, ACT og metakognitiv terapi.

 

bottom of page