VANLIGE SPØRSMÅL.

Under finner du vanlige spørsmål folk ofte stiller oss. Trykk på de ulike spørsmålene for å se våre svar.

Hvordan jobber dere?


Vi har kompetanse innenfor ulike behandlingstradisjoner, blant annet kognitiv terapi, aksept- og forpliktelsesterapi, eksistensiell psykoterapi, psykodynamisk terapi og systemterapi. Vi er opptatt av hver klients unike behov, og ønsker i samarbeid med deg å finne frem til den behandlingsformen som passer deg best. Vi legger vekt på at behandlingen foregår innenfor en trygg ramme, der du blir møtt med åpenhet, respekt og profesjonalitet. Terapi er et samarbeid mellom klient og terapeut, der vi i fellesskap jobber mot å nå de målene du har satt deg. Det er vårt ansvar å sikre at du opplever behandlingen som nyttig og relevant, og at du føler deg ivaretatt og møtt på en god måte. Som psykologer er vi underlagt Helsepersonelloven, og plikter å tilby forsvarlig behandling med dokumentert effekt. Vi har taushetsplikt, som betyr at informasjon og opplysninger ikke deles med andre.
Hvilke typer plager kan dere hjelpe med?


- Bekymring, angst og fobier - Nedstemthet, utbrenthet og depresjon - Tvangsproblematikk (OCD) - Søvnvansker - Belastninger, traumer og stressplager - Rus og avhengighet - Relasjonelle utfordringer - Samlivsbrudd og akutte kriser - Sorgreaksjoner - Eksistensielle spørsmål - Utfordringer knyttet til selvfølelse og identitet - Kroniske smertetilstander
Hvem kan bestille time hos dere?


Vi tar hovedsakelig imot voksne klienter i alle aldre, men kan også tilby behandling for barn og ungdom. Vi tilbyr både individual-, par-, familie- og gruppeterapi, samt arrangerer kurs og seminarer.
Tilbyr dere akutthjelp?


Nei, vi tilbyr ikke akuttpsykiatrisk hjelp. Dersom du har behov for dette, ta kontakt med Oslo legevakt på 116 117.
Hvilke priser opererer dere med?


Enkelttime (45 min): 1290 kr / 1490 kr* Dobbelttime (90 min): 2190 kr / 2390 kr* Parterapi (45 min): 2190 kr / 2390 kr* Parterapi (90 min): 2590 kr / 2790 kr* Utarbeidelse av henvisninger, erklæringer, attester, o.l. belastes med 1290 kr per 45 min utført arbeid. * Gjelder kveldstid (etter kl 17.00) og helg
Hva med betaling?


Betaling gjøres i etterkant av hver time. Vi benytter elektronisk betalingsløsning, og tar imot alle de vanligste betalingskortene. Faktura kan tilbys mot et gebyr på 49 kr.
Hvilke regler gjelder for avbestillinger?


Avbestilling må skje senest 48 timer (2 virkedager) før avtalt time, hvis ikke belastes du for full timepris. Mulighet for avbestilling bortfaller ved bestilling mindre enn 48 timer før avtalt time, og du må da betale full timepris uansett.
Tar dere imot privat helseforsikring?


En rekke forsikringsselskaper og arbeidsgivere dekker behandling hos privatpraktiserende psykolog. Det kan være lurt å undersøke om du har krav på en slik ordning. Vennligst ta med eventuell bekreftelse til første psykologtime, så hjelper vi deg videre. For forsikrings-/bedriftsavtaler gjelder egne priser.
Har dere refusjonsrett?


Nei, vi er en helprivat virksomhet uten avtale med det offentlige helsevesenet. Dette betyr at vi ikke støtter frikort, og du må betale full timepris for hver time. Til gjengjeld trenger du ingen henvisning for å bestille time hos oss, og vi kan som oftest tilby deg time på kort varsel.